Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Лак / Готово Лак за нокти
Устойчив на надраскване, verleihender гланц лак за нокти за запечатване

Детайли
+

Вие имате малко време да маникюр ноктите ви, боя с нокти изкуство да се украсяват и след това всичко, за да получите дращя устойчив и траен? Всичко без проблем! В началото на файла ноктите ви до желаната дължина и форма. След това нанесете база палто. След изсушаване, сега боя цвят боя върху ноктите. Въпреки това покритие във влажно състояние е красива ноктите изкуство може да бъде с работа. Лак трябва да бъдат напълно излекуване с нокти изкуство. След това ние препоръчваме на нашите NDED теглилки боя. Можете да го носите върху готовите боядисани нокти лесно. Тя предпазва вашия цвят лак за нокти и си украшение на ноктите, така че нито да драскотини в боя, нито че изкуството си ноктите се разтваря. Това покритие лак за нокти може да се прилага лесно чрез неговата плътност. Също така втвърдяване на светлина, втвърдяване единица не е необходимо, защото се изсушава във въздуха, като всички други обикновени ноктите лакове. Все пак ще дам красив блясък на ноктите, включително за нокти изкуство - мотиви. Ако сте били търсят доста време след такъв печат, вие станахте най-накрая го намерите при нас. Така че не отлагайте и поръчате високо качество продукт за вашите нокти теглилки на ниска цена.

Печат
+

Естествено съхнещи

Маникюр без уред за втвърдяване: Разкрасявайте своя естествен или изкуствен маникюр без технически приспособления, независимо от наличието на електричество. Маркираните с този печат продукти съхнат самостоятелно на въздух.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.375

Преглед

5
5
4
2
3
1
2
1
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен