Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Лак / Цвят Лак за нокти
Опитайте nded лакове за нокти с холограмни ефекти за красиви нокти

Детайли
+

Красива и маникюр ноктите изключително подобряване всяка цялостното външния вид. Те разбира се включват също така красиво оформена нокти, които са проектирани с красиви творения. Същото важи и за ноктите на краката. Не винаги перфектни нокти дизайн е толкова лесно, колкото един биха пожелали. Една класическа картина изглежда стилен и елегантен. Но това е просто твърде скучно за някои. Докато не е задължително. Нашите холограма може да бъде лак за нокти, ноктите ви блести светлина в различни colorway. Възползвайте се от тази уникална игра на цветове за вашите нокти и се възхищавах на погледи.
Боята може да се лесно прилага, като всички традиционни лак. Тя се изсушава, имате красива дъга блясък на ноктите ви. Разбира се можете да комбинирате лак с други декорации като вложителите и малките камъни. Боя действа самостоятелно, но също така абсолютно бляскава. Тя може да се използва както на ноктите и нокти на краката.
Ако търсите начин да украсяват ноктите си без караница на сложни нокти изкуство, тогава ще обичам този лак-още повече. Убедете се сами на нашите продукти, които са с високо качество и произведени в последното състояние на UV гел изследвания. Всички те отговарят на високите изисквания на европейските стандарти.

Печат
+

Естествено съхнещи

Маникюр без уред за втвърдяване: Разкрасявайте своя естествен или изкуствен маникюр без технически приспособления, независимо от наличието на електричество. Маркираните с този печат продукти съхнат самостоятелно на въздух.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.3333

Преглед

5
4
4
8
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен