Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 49 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Маникюрни комплекти
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Маникюрни комплекти

NAIL-EON UV гел и комплект за Маникюрни комплекти NAIL-EON UV гел и комплект за
34,90 € *
YOUMAXX маникюр и педикюр файл Маникюрни комплекти YOUMAXX маникюр и педикюр файл
14,95 € *
Vylet Nails NAIL-EON UV гел комплект Маникюрни комплекти Vylet Nails NAIL-EON UV гел комплект
89,98 € *
ProMED UV ??? ?? ????? ??????? ???????? - ?? ?? Маникюрни комплекти ProMED UV ??? ?? ????? ??????? ???????? - ?? ??
49,99 € *
ProMED ??????? ??????? UV ??? Starter Kit Маникюрни комплекти ProMED ??????? ??????? UV ??? Starter Kit
43,99 € *
NAIL-EON Професионален UV гел комплект Маникюрни комплекти NAIL-EON Професионален UV гел комплект
74,95 € *
ProMED UV ??? ?? ????? ??????? ???????? - ????? Маникюрни комплекти ProMED UV ??? ?? ????? ??????? ???????? - ?????
63,99 € *
Vylet Nails Revolution NAIL-EON Гел за определени Маникюрни комплекти Vylet Nails Revolution NAIL-EON Гел за определени
84,90 € *
nded маникюр Комплект - 3 парче Reißet Маникюрни комплекти nded маникюр Комплект - 3 парче Reißet
4,23 € *
-20%
NAIL-EON ????????????? UV ??? ???????? Маникюрни комплекти NAIL-EON ????????????? UV ??? ????????
87,89 € *
Vylet-Nails proMED ??????? LED/UV ??? Starter Kit Маникюрни комплекти Vylet-Nails proMED ??????? LED/UV ??? Starter Kit
98,79 € *
Vylet-Nails Revolution all-in ???? ProMED ??????? ??????? UV ??? Starter Ki Маникюрни комплекти Vylet-Nails Revolution all-in ???? ProMED ??????? ??????? UV ??? Starter Ki
93,79 € *

Класически маникюр Комплект, Начало като също като практически прибор в чантата не трябва да липсва, се състои от някои причина най-добрите интереси, които позволяват цялостно ноктите грижи. Бързи ремонти, за пример изтръгнат физическо или изкуствени нокти са възможни с комплекта и да се предотврати често по-лошо щети. Ноктите си остава красив и красива във всяка ситуация.

Основното оборудване на маникюр Комплект често се намират в практически случай. В зависимост от дали комплекти задълбочено Декоративна козметика за нокти е дома или практика в чантата или в козметика случай се поставят да, се определя в размер и обхват се различават. Един или повече файлове в различни степени на чистота, качествен маникюр ножица или нокът ножици, както и различни аксесоари като кутикула ножове или UV за леко бутане назад кожичките или почистване на нокти ръбове от мръсотия или гел остатъци са винаги включени, но според модела. Комплекти за пътуване са включени като цяло подобни основни съоръжения, често в миниатюрни формат или като интелигентни Двойна инструмент. Са компоненти на набор в красива и практически случаи, които са надеждно затворени с цип. В зависимост от качеството торбички се състоят от пластмаса, кожа или дори естествена кожа за луксозна версия.

Маникюрски комплекти за професионална употреба са по-малко на пътя означаваше и включва значително по-голям набор от често или дори електрически нокът ножове за маникюр и грижа за ноктите. Често тези комплекти съдържат роговицата, рендосване също устройства, с които може да се поддържа кожата. Фрезови машини имат множество документи може да бъде подадена, шлифовани и полирани. Особено когато не само на маникюр и педикюр комплект трябва да бъде възможно, повече устройства, включително ножици за нокти са задължителни. Това е обстоятелство поради която ноктите на краката ми често са значително по-стабилна, отколкото ноктите.

Nded Магазин за комплекти се предлагат високо качество маникюр, съдържащи се единици са направени от здрав и траен материал, маникюр оборудване са неръждаема стомана интегрирани метални естествено. Когато всички комплекти, имайте предвид, че почистване на прах и стружки трябва да бъдат направени след употребата на устройства. Съдове за следващото използване се прилага незабавно. Какви методи за почистване са подходящи, всеки е инструкциите на производителя, за да се отнасят към.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен