Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Комплект Гел лак

Комплект Гел лак

Vylet-ноктите премия UV лак 5 поставям неон Комплект Гел лак Vylet-ноктите премия UV лак 5 поставям неон
39,00 € *
Vylet-ноктите 6 определени UV лак червено Комплект Гел лак Vylet-ноктите 6 определени UV лак червено
41,11 € *
NAIL-EON UV лак поставям 7 синьо Комплект Гел лак NAIL-EON UV лак поставям 7 синьо
47,98 € *
Nightshine лак 12 той поставил 15 ml Комплект Гел лак Nightshine лак 12 той поставил 15 ml
64,35 € *
NAIL-EON UV лак 4 поставям розово Комплект Гел лак NAIL-EON UV лак 4 поставям розово
47,98 € *
Vylet-ноктите UV лак 6 комплект неон Комплект Гел лак Vylet-ноктите UV лак 6 комплект неон
41,11 € *
nded UV лак поставям 4, голи Комплект Гел лак nded UV лак поставям 4, голи
41,11 € *
набор от zv zvir kura nf 30 грама + почистващ 500 мл Комплект Гел лак набор от zv zvir kura nf 30 грама + почистващ 500 мл
42,13 € *
NAIL-EON UV лак 4 поставям Пролет Комплект Гел лак NAIL-EON UV лак 4 поставям Пролет
47,98 € *
Комплект за нокти 1 Комплект Гел лак Комплект за нокти 1
142,81 € *
Комплект за нокти 3 Комплект Гел лак Комплект за нокти 3
124,14 € *

Дълготрайно покритие, което не ще чип с безопасността с бои от Комплект Гел лак е възможно. Висококачествени въглеродни покрития са проектирани така, че те притежават дори при натоварване на нокти и гарантира безупречна и красив повърхност за дълъг период. Цветови схеми в комплекта винаги нови комбинации може да създаде, за всеки повод е подходяща UV лак за нокти на пръстите си. В някои комплекти различни приложения като аксесоари са включени, така че пълна нокти моделиране е възможно с помощта на съдържанието.

Въглероден цветни лакове имат няколко предимства в заявлението. Високо качество UV лакове може лесно да се обработват и дръпнете плавно след поръчката от специфичен вискозитет от само себе си. Така че няма полиране и шлифоване, ноктите работи перфектно от самото начало и за няколко седмици. Въглерод в paint ноктите прави особено устойчив на механични натоварвания и други напрежения. В допълнение, съблазнителен блясък, който подчертава цвета блясък гарантира безупречно красиви нокти, които привличат вниманието. Дълъг срок на годност изисква внимателно работа в тънки слоеве. Индивидуално всеки слой трябва да се излекува под UV лампа. Броя на слоевете зависи от желаната интензивност на цвета и дизайна. Въглероден покрития от Комплект Гел лак могат да се смесват помежду си и за творческа ноктите изкуство ефекти комбинирани.

Ние предлагаме различни стартови комплекти в нашия онлайн магазин. Включени са винаги много UV цвят бои в различни координирани нюанси, както и подробни работни инструкции. По желание комплекти съдържат допълнителни аксесоари като UV светлина луковица, отстраняване или подложки. Също така буфери, файлове, палисандър пръчки и полиране с оборудването в различни набори.

С нашите стартови Простото прилагане може да определя тест въглероден UV лакове с лекота. Май нанесено покритие гел върху естествени нокти, както и на моделирани акрил или гел нокти. В подкрепа на естествения нокът база палто се препоръчва, да защити промени в цвета на ноктите. Свързване агент, се прилага съгласно грундиране гел осигурява по-добро сцепление. Матирана цвят лак съчетава предимствата на лак за нокти и UV гел в даден продукт и обещават дълги обувки, ярки цветове и издръжливост!

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен