Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Комплект гел
Vylet Nails Проблем Лак за определени- гел за UV

Детайли
+

Кой не го знае? В този или други клиенти някога преди, че ноктите не отговаря или е по-бързо от повдига отново на други клиенти. Това често е случая в който Изкуство на ноктите моделиране, ако върхът не е свързан правилно към естествения нокът свързва. За особено тези клиенти в така наречените проблемни нокти страдат от гледна точка на нокти моделиране, ние имаме Vylet-ноктите проблем ноктите Set - UV гел, който е бил разработен изключително в нашата къща, в диапазона. В този UV гел набор само продукти с високо качество са включени, всички най-авангардни технологии и развитието на UV гел приложение са. Благодарение на най-новите дизайн на ноктите UV гел технологии сега също ще бъде гарантирано 100 % отговорност за проблемни нокти. Продукти от комплект за начинаещи за проблем ноктите може да се прилага за всички типове на ноктите. Има Творчеството украси по ноктите изкуство и дизайн неограничен използването на тези продукти. Включени с този комплект включва: - Vylet - ноктите революция грунд, тип: 15ml - Vylet-ноктите революция, тип: свързване 15ml - Vylet-ноктите революция строител гел, тип: Роза - 15 ml - Vylet-ноктите революция френски ясна гел, въведете: бяла 15ml - Vylet-ноктите революция запечатване гел, тип: 15ml - UV гел нокти дизайн моделиране ръководство - ноктите дизайн UV гел грешка причинява списък ви убеди от този високо качество Студио качество продукт и ще видите вашите клиенти ще ви даде това Благодаря.

Измервания
+

0.154 Метър (m)
0.172 Метър (m)
0.057 Метър (m)

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4

Преглед

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен