Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Комплект гел
NDED UV гел Професионална Зареждане определени

Детайли
+

Е добър материал за нокти моделиране от съществено значение. Що се отнася до началото на много необходима нокти дизайнер кариера Стартови комплекти са особено подходящи. В UV гел Kit е един за друг съвпадение това, което се изисква. Вече е UV лампа, но тя Материал се изчерпват, е нашата NDED UV гел про пълнител комплект добре подходящи. С богат набор вие ще получите някога 5 ml буркан Френски гел мек бял френски гел розова Млечния, строител гел розе и Грундиране гел. За да направите това, получавате 1-фаза строител гел среден вискозитет в размер 15 ml, за отговорност за по-добър грунд. За перфектното моделиране може да база палто в 15 ml, чисти нокти 100 ml, Специални Не липсва четка чист 100 ml и професионално студио четки. С Tiplöser може неправилно залепени съвети, вариращи по размер от 100 ml леко бъдат премахнати. Комплектът е закръглена роля с 500 подложки, десет банан файлове в песъчинки 180 / 100, две буфер опесъчаване блокове пет върха лепила в размер на 3 g и нокти грижа за кожата масло 15 мл. Предлагаме ви опит производител и Продукти от най-високо качество, които са на ръба на научните изследвания. Доверете ни и себе си с този комплект от нашите Услугата.

Измервания
+

0.22 Метър (m)
0.288 Метър (m)
0.164 Метър (m)

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.3125

Преглед

5
6
4
9
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен