Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Комплект гел
С UV гел стартер kit от NAIL-EON управлява всеки ноктите моделиране

Детайли
+

Освен умения и практика той принадлежи към ноктите моделиране подходящо оборудване. Особено в началото на кариерата като стилист / в трябва да се притесняват много оборудване, освен УВ крушка. Стартови комплекти с UV гел набор са перфектното право да има всичко в място, което Ти трябва. Без значение дали правите ноктите у дома или вашия мобилен телефон Ноктите салон биха искали да използват нашите нокти-ЕОН UV гел е комплект идеален за двете. Вие получите дублиран в обширен набор UV светлина лечение единица, която има операция на 3-минутен таймер и 9 Вата има 4 x лампи. Разбира се всички необходими UV гелове в 5 ml буркан по този начин. С грундиране гел роза сграда гел, бели френски гел и запечатване гел може да създадете местоположение, красива френски модел. За Ноктопластика Profi върха кутия е пълна с 100 съвети, както и Нокти лепило, съдържащи 3 ml съдържание. Инструменти не разбира също трябва да Следователно липсва, получи хромирани професионален съвет нож, четка, 2 просто професионално студио файлове в гранулация 100 / 180, буфер опесъчаване блок пет палисандър пръчки и 1 x 500 парче подложки. 100 ml нокти чисти Специално за по-добро сцепление на грунд и подробни моделиране Инструкции за завършване на оферта. Ние предлагаме не само опит на производителя, но също така най-високо качество на нашите продукти. Запиши този цялостен комплект! Вие сте нашите Услуги и нашите продукти, за да бъде напълно убеден.

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.4667

Преглед

5
26
4
15
3
3
2
1
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен