Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Комплект гел
Нокти модел местоположение база за дома: UV гел комплект в случай

Детайли
+

Избрали сте да модел изкуствени нокти у дома и но не знае какво ви всички трябва? Също липсват точни познания за функционирането на нокти моделиране? Не се притеснявайте, ние можем да осигурим ви нокти-ЕОН UV гел Starter Kit със случай, включително и подробна инструкция за експлоатация за моделиране на гел, предлагани. Няма място в този мулти функция случай, изработени от алуминий за всички важни материали, които принадлежат към основното оборудване. Освен UV лампа коя част огледално, с 4 x 9 ватови флуоресцентни лампи и в цветове сребро или Бялата налични е, намира допълнителни аксесоари в случая: нокти чисти 100 ml съдържание, 1 буфер, 3 g нокти лепило, UV-1-фаза гел, съдържаща 15 ml, Pro файл само с песъчинки 180 / 100, пакет от 5 палисандър пръчки, четка за моделиране на гела и 50 съвети в размери за всички 10 пръста. С този пълен стартов пакет можете да подновите себе си или приятел, без колебание, естествени нокти или просто укрепване. Инструкциите, включени с комплекта обяснява пълния процес от самото начало. Намери сте вече целия материал поотделно заедно, вместо това зрителен за този UV гел Задаване нокти Студио-качествен звук.

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

5

Преглед

5
7
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен