Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Акрилни комплект
nded Професионална акрилна определени

Детайли
+

Много е необходимо за да започнете, като Nailstylist / - в; Тъй като комплекти са точно за начинаещи. Ако участвате в акрилни моделиране смееш иска, които отива особено добре с акрилна определя, в който всички е включена. С нашите nded професионален акрилни набор ще получите пълна Основно оборудване за най-красивите акрилни нокти модел слоеве. Нашата обширна гама включва 30 g акрилен прах в ясно, розово и бяло. Така че може да изглежда създаден красив френски маникюр бъде. Освен това, 100 ml акрилни течност са три извити, и само професионални файлове в гранулация 100 / 180, буфер и по Включват високо гланц син полиране блок. 100 мл чист, акрилни четка и d чиния стъкло също са на разположение като грунд за Ултра определена отговорност. За удължаване на нокти Комплектът включва съвет-кутия с 100 Съвети, две нокти лепило 3 ml и нокът катер. Десет Палисандър пръчки и Zellettenrolle с 500 парче закръглят офертата. Ще получите подробни инструкции за употреба, така че вашите перфектен акрилни моделиране е нищо повече по пътя. Ние гарантираме високо качество на нашите продукти. Доверите нашия дългогодишен Производителя опит и да убеди себе си на нашите продукти, вие ще бъде напълно развълнувана и убеден. Възползвайте се от нашата обширна Задаване и да създадете най-красивите акрилни модел слоеве.

Измервания
+

0.279 Метър (m)
0.276 Метър (m)
0.139 Метър (m)

Печат
+

Естествено съхнещи

Маникюр без уред за втвърдяване: Разкрасявайте своя естествен или изкуствен маникюр без технически приспособления, независимо от наличието на електричество. Маркираните с този печат продукти съхнат самостоятелно на въздух.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.5517

Преглед

5
16
4
14
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен