Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Акрилни комплект

Акрилни комплект

NDED Акрилни и комплект за Акрилни комплект NDED Акрилни и комплект за
12,43 € *
Vylet Nails Акрил комплект Акрилни комплект Vylet Nails Акрил комплект
53,77 € *
Vylet Nails Проблем Лак за определени -Акрил Акрилни комплект Vylet Nails Проблем Лак за определени -Акрил
38,38 € *
46,80 € / 1000 g
Начинаещи комплект за дизайн нокти определя с акрил

Ако ноктите ти са загубили естествения си блясък,гланц и великолепие зкуствените нокти са решение на твоите проблеми. Ноктите ти крехки и чупливи ли са? Вредните ефекти причинени от лакове,гелове или лепила са атакували и наранили естествения вид на ноктите ти.Спокойно това не означава,че ще е за постоянно.

За да постигнеш отлични резултати и заздравиш ноктите си използвай изкуствени.Този вариант ще предотврати да изглеждаш със занемарени нокти. Възможностите с изкуствените нокти са безкрайни.Можеш да използваш ярки или матирани цветове,гланц,блясък и бижута,които обикновено се слагат върху естествени нокти. Изкуствените нокти се слагат със залепващ слой като по този начин естествените са предпазени от всякакъв вид натиск като например писане на компютър или домакинска работа.По този начин ноктите ти ще имат време да възстановят натуралния си блясък и състояние.

Знае се,че изкуствените нокти са малко по-твърди от геловете.Те са пройзведени от акрилни прахове и разтвори,които втърдяват слоят на нокътя.Можеш да им придадеш идеална форма,да ги лакираш,да им сложиш пиърсинг или да ги декорираш с кристали. Новите ти  разкрасени и дълги нокти ще дадат на естествените ти необходимото време за възстановяване. Серията ни от продукти включва два комплекта,а нашата Vylet line е акрилен комплект и ти осигурява всичко,от което се нуждаеш за моделиране на изкуствени нокти.Комлектите са за използване в домашни условия както и в козметични салони.Заедно с тях има и инструкции.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен