Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи /

Цветен гел комплекти

Са с цветен гел комплекти nded магазин обикновено от UV цвят гелове, които се предлагат като един отделен артикул. Тъй като замяната на отделни продукти от множеството е много проста и всички цветове винаги са напълно достъпни. Комбинацията от различни цветове със същия текстура или същите цветове с различни текстури е особено вълнуващо. Така че са ноктите изкуство ефекти, които само разкриват техните особености и че някои нещо на втори поглед. Приликите на нюанси са подчертано от разнообразието и резултатът е вълнуващо произведение на изкуството върху всеки нокът. Особено смешно и ефективно действа когато на отделните цветове на цветни набори или се разпространява също и в ритъм на ноктите. Така че колоритен пълно покритие е микс, който е напълно различен и все още общи елементи върху всеки нокът.
 
Цветен гел комплекти са все още идеалният стартов комплект за начинаещи. Избор на различни цветове прави лесно първия експеримент, комплекти със среден вискозитет цветни гелове, които в допълнение има ефект на меда и независимо за изглаждане са особено подходящи. Предимството на тези гелове: елиминира сложната подаване работа, която държи доста пречки, особено за начинаещи в нокти дизайн. Селекцията в nded магазин съдържа цветен гел комплекти от диапазона на nded както и премия комбинации за действа особено елегантен нокти дизайн.
Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен