Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Пили за нокти
Обмен на файлове неръждаема стомана - Топ материал за професионални ноктите салон
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Само за добре оформени нокти, получавате произведение на изкуството. Се всички и края на всички е пила за нокти, която трябва да бъде не само лесен за използване, но също така силен и хигиенни. Промяна на файлова система, тези изисквания са лесно изпълнени. След всяка употреба, повърхността на подаване е лесно заменя, дори най-високите изисквания за хигиена са така изпълнени.

Exchange файлове от неръждаема стомана се състоят от висококачествен метал, който е изключително здрав и лек като перце. Материалът на подаване тялото идва от Аерокосмическата и носи само най-добрите имоти. За прилагането на подаване, във формулярите, направо трапец и широки сега наличен, подходящи подаване повърхности са задължителни. Те са налични в магазина в семейство вързоп пореден номер V 6911. След всяка употреба се приспада залепващата повърхност без лепило остатъци от тяло от неръждаема стомана. Нови клиенти получават нови и неизползвани пили за нокти за маникюр или подготовка на модел ситуация. Идеалният вариант е, ако промяната на подаване повърхности пред очите на клиентите. Това създава доверие и професионализъм. Също така хигиенни, обработката може да бъде мода с подаване тялото: това може да се почиства лесно, когато е необходимо в дезинфектант.

Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен