Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Пили за нокти
Подаване повърхностни пластмасови 10-пакет - аксесоари за обмен на файлове
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

, Прилагането на файловете на Exchange от пластмаса е много лесно. Освен подходящ пластмасов тялото налични в магазина под пореден номер V6892, съвпадение подаване повърхности изисква 10 Pack пясък хартия пластмаса. Те са прикрепени към приложението на подаване тялото и след това лесно отстранени и обезвредени.

, Обмен на файлове са истински про системи, когато става въпрос за подаването и полиране на естествени и изкуствени нокти. За разлика от други файл обмен файлове просто пили за нокти, трапецовидна файлове или просто широк файлове са на разположение, просто разменят след всеки клиент и може с минимални консумативи. Подаване повърхности право на файла са самозалепващи се и просто се прикрепя с пластмасов корпус за използване. Шкурка повърхности без да напускат лепило остатъци могат да бъдат премахване след употреба. Самия файл на промяната могат да бъдат лесно почиствани в дезинфектант. Като цяло, като хигиенни и правилната работа на природата като на изкуствените нокти е обезпечен.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен