Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Пили за нокти
Обмен на файлове пластмаса - хигиенни файлове в ноктите салон
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Така Пирон поддържа и като перфектно работи, той трябва преди моделиране или се предявява пред нокти дизайн в правилната форма. nded промяна файловете от пластмаса са идеалният инструмент, когато става въпрос за хигиенните маникюр или подготовката на естествен нокът на местоположение на модела. Високо качество шкурка осигурява най-добрите подаване резултати, с прост метод за промяна на подаване хартия, остава хигиенично безопасна работа с файл.

Прилагането на файлове е много проста. Exchange файла под правилния ъгъл на ноктите е приложен и други файлове, които се съхранява в многобройни варианти съществуват в nded, и излишния материал се отстранява внимателно и в малки стъпки. Файловете са подходящи за обработване на естествени нокти, както и за модел линейни материал. Характерното за пили за нокти, които са налични като просто файл, трапецовидна файл или широко направо пила за нокти е очевидно след подаването на заявлението. Използва смилане повърхността просто се приспада от пластмасов корпус на пила за нокти – най-пред очите на клиентите, да демонстрират хигиенни работата. Стабилна Центърът могат да се почистват, ако е необходимо в дезинфектант. На подходящи подаване листове са налични в магазина под пореден номер V6901.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен