Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Лак за разширения / Съвет кутия
Съвет кутия Fullcover съвети 500 St. - перфектно изкуство нокти за всяка форма на ноктите

Детайли
+

Fullcover съвети нокти съвет кутия съдържа 100 бр ноктите съвети в плоска форма и 10 различни размери. Изкуствени нокти могат да се образуват от индивидуално и точно се вписват този избор. Естествено изглеждащи търси красива изкуство нокти благодарение на еластични материали.

Перфектен изкуство нокти, моделиране с Fullcover съвети стои или пада с избрания размер. Полето нокти съвет Fullcover съвети 100 бр включени, следователно 10 различни размери така че размера на подходящ съвет може да се използва за всеки нокът. Арт нокти съвет трябва да бъде монтирано наравно с ноктите, така че няма напрежение. На върха в правилната форма е инсталирана, тя е фиксирана с върха лепило върху естествения нокът. Това е много важно, че няма въздушни мехурчета под формата на повърхността. Като леко натиснете за около 5 секунди, стабилна пръчки върха на нокти и могат да бъдат обработени. Един съвет, пасатор се препоръчва за изравняване на преходите. Изкуствени нокти е готов форма нокти изкуство могат да бъдат прилагани лак орнаменти или пълно покритие.


Обратна връзка
+

Общо оценяване

5

Преглед

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен