Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Лак за разширения / Спрей Съвети

Спрей Съвети

Спрей Съвети Спрей Съвети Спрей Съвети
от 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Мотивът за нокти Съвети Спрей Съвети Мотивът за нокти Съвети
от 6,20 € *
Шило Дизайна Спрей Съвети Шило Дизайна
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Спрей Съвети за нокти изкуство

Физически нокти са чупливи и не винаги растат толкова красиви, колкото дамата на света иска. Много от продуктите за грижа за ноктите атака на кожата и ноктите да изсъхне на тъкани, ноктите могат да станат чупливи. Това е досадно и не трябва наистина да се случи - защото ръцете му не трябва да страда. Ако ноктите трябва да се закриля и направи по-красиви все още са изкуствени нокти, най-доброто решение. Съвети за нокти (това е технически термин за основна форма на изкуствени нокти) са на разположение във всички възможни размери и форми, и могат да бъдат персонализирани. Бои, печати, стикери и бижута, за да се гарантира, че съветите да варира в зависимост от вашите предпочитания. Всичко е възможно с ноктите, е възможно дори и с един пирон. На нашия каталог страници ще намерите различни видове ноктопластика в малки количества, както и в евтините големи пакети и знаете, че от ноктите салон, както и правото кутии вид, въведете ред в личния малко студио нокти да върне в къщи.

Всеки отделен вид съвети декорации аерограф нокти са. Готовите предназначени съвети могат да бъдат едно-или многоцветни, блестящи с ивици, цветя, пеперуди или повече различни мотиви. Идеално образни пирони, които лесно можете да си позволят по произход, ако сте се влюбили в тази тема.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен