Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Ленти и Райе
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Нокти дизайн ивици в много цветове за чудесни модели
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Ленти и ивици популярни материали са в ноктите изкуство за да създадете красив дизайн. Нокти дизайн те могат при никакви обстоятелства липсва. Вие може лесно да се обработват и чрез различни цветове. когато те са налични, са отворени за нови възможности. Нашите Нокти изкуство ивици са лесни за използване, самостоятелно самозалепващи ленти и да направи красиви декоративни ленти за професионален маникюр. Вие сте в цветовете черно, Сребро, злато, червено, синьо, светло син металик, розово и зелено разположение. На различни ленти могат да се комбинират идеално и се притеснявайте така за още повече разнообразие в нокти дизайн. Обработката е много проста. Слайдове са на предпоследната UV гел или акрил лак слой върху ноктите лепило и Коуп отрежете на желаната дължина. В следващата стъпка, която е Дизайн, запечатани, или със запечатване гел, акрил или лак за нокти. Ако краищата на фолиото разстояние, те трябва да преди запечатване с Съвет лепило капки са фиксирани. Да се осигури добра изработка и трайност, може декоративни филмите не на кожичките и над върха на ноктите бъдат приложени. Убедете се сами на прост и практичен Начин, че тя управлява нашите ивици и създадете най-красивите дизайни Ви завидяли. Ние ви предлагаме високо качество на нашите Продукти и дългогодишен производствен опит.

Инструкции
+

1 Cтъпка: подготви ноктите и модел на изграждане.

2 Стъпка: нарязани на ивици в желаната дължина. Уверете се, че на ръба на нокътя не се пипа или ивици са прекалено дълги.

3 Стъпка: Поставете тези или или в различни цветове върху ноктите.

4 Cтъпка: покриване нокът с гел или боя за запечатване.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.3333
Преглед
5
7
4
4
3
1
2
0
1
1

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен