Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Стикер
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Френски Стикер
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Нокти дизайн е сложен и не винаги е много лесно да модел фантазия и специален дизайн. За специални случаи но те искат също така специални пирони. В изкуството на ноктите нокти стикери са лесен и бърз начин за проектиране на най-красивата и също така най-необичайни творения. Нашите френски нокти стикери не са изключение. Те са самозалепващи се и могат лесно да бъдат приложени. Те са острието на ноктите дизайн изследвания. Само в нашите нокти стикери е трудно селекция да вземе в многото предлагани различни и цветни изображения. Независимо дали искате мотив от сектор на животновъдството, пират глава или други форми, като квадрати или точки ние изнасяме стикери от всички области. Нокти, стикери могат да бъдат избрани винаги да съвпадат с дрешки. Можете лесно да прикачите и също така лесно да се премахне. В един пакет получавате нокти стикер в осем различни размери, които има всеки адаптиране на ноктите. Нашите ноктите изкуство нокти стикери са като другите ни продукти на най-високо качество. Разчитат на нашия опит и да убеди себе си на високото качество на нашите продукти. Проектиране бързо и лесно с нашите стикери ноктите и по този начин осигуряват пенливо вид.

Инструкции
+

1 Cтъпка: независимо от това дали естествени или изкуствени нокти, и в двата случая моля ноктите подготвят. Употреба за естествени нокти като база палто. Нека тази Химическо. Ноктите преди загрубявам с нокти (гел или акрил).

2 Стъпка: внимателно премахване на обект от фолио и лепило върху ноктите. Натиснете го леко.

3 Cтъпка: винаги запечатва ноктите до края. Това предпазва ноктите и дизайна си остава по-дълго.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.5
Преглед
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен