Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Стикер
Стикер китайски йероглифи за отделните ноктите дизайн на нокти
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Китайски Героите са популярни теми за декориране. Те често са като Бижута сексапил или да намерите татуировки. Те идват като ноктите дизайн към приложението. В Ngelkunst този въпрос още по-лесно от сега може да нокти стикер бъдат доведени до ноктите. Нашите нокти стикери китайски Знаци истината са абсолютно тенденцията и са лесно в Приложение. Нокти стикери са самозалепващи се и лесно на Превозвач фолио се отстранява и поставя върху ноктите. Тогава все още лесно лесно Натиснете и печат с UV гел или ясно лак. Мотивите са толкова защитени и също са значително по-трайни. Значението на Знака е обозначено на самозалепващи листове, така че можете по всяко време сигурни какво носите на ноктите ви. Интегриран 3D ефект осигурява пластмасови ноктите. На Нокти стикери са идеални, ако трябва да отида пъти леко по-бързо. За естествени нокти филмите са приятелски настроени и следователно върху тях се използват, както и върху изкуствени нокти. Заявлението е директно възможно е на модела слой, както и на лак за нокти. Направи мотиви Според вашите желания. Комбиниране на знаци с други елементи и играе малко с възможности. Ние предлагаме най-високо качество нашите продукти и опит на производителя. Опитайте ни, вие ще бъдете изумени!

Инструкции
+

1 Cтъпка: независимо от това дали естествени или изкуствени нокти, и в двата случая моля ноктите подготвят. Употреба за естествени нокти като база палто. Нека тази Химическо. Ноктите преди загрубявам с нокти (гел или акрил).

2 Стъпка: внимателно премахване на обект от фолио и лепило върху ноктите. Натиснете го леко.

3 Cтъпка: винаги запечатва ноктите до края. Това предпазва ноктите и дизайна си остава по-дълго.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.25
Преглед
5
1
4
3
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен