Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Пайети

Пайети

Маникюр пайети Пайети Маникюр пайети
от 0,14 € *
0,70 € / 100 g
-50%
Nailart пайети пръстени Ирисов ефект Пайети Nailart пайети пръстени Ирисов ефект
0,69 € *
7,67 € / 100 g
-50%
Nailart пайети пръстени Пайети Nailart пайети пръстени
1,49 € *
16,56 € / 100 g
-50%

В изкуството за нокти нищо не е невъзможно.Всичко може да послужи за украса,за да се изработят красиви и интересни нокти.Така както художниците,и маникюристите са творци в търсенето на нови модели и възможности.Могат да използват многобройни материали както за естесвени така и за изкуствени нокти.

Има невероятно разнообразие от продукти и добавки,които изискват само техническо оборудване и правят ноктите истинско пройзведение на изкуството. Палитрата за маникюр изглежда като онези цветове,които са сложно подредени в тъканите на дамите.Независимо дали са пришити в дрехите могат да се сложат също и върху ноктите (в по-малък вариант).Поставят се върху все още незасъхналия лак или UV гел и се свързват с лака докато засъхва,за да останат здраво закрепени след това.Издържат дълго и имат красив бляскав ефект.Те са не само в безбройни,ярки и матирани цветове,но и в матирани нюанси в бяло. Бихме искали да те поканим да разгледаш нашата оферта.Палитрата отговаря на Европейските стандарти,идват директно от фабриката и са устойчиви на износване и можеш да им се наслаждаваш за дълго.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен