Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Пронизителен и вложителите
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
декоративен благодарение нокти със сребърни или златни пръстени пиърсинг
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

На ноктите и нокти дизайн там са много начини за разкрасяване на ноктите. Най-красивите собствени творения могат да бъдат проектирани. В нокти изкуство популярни начини да създаваде най-красивите творения са пиърсинг и вложители, както и на кристали. Нашите NDED нокти изкуство пиърсинг топка пръстени са достъпни в различни размери е наличен, подходящи за изключителни нокти дизайн. За да може да се монтира пиърсинг на нокът, дупка в ноктите трябва да бъдат пробити с малко специални пиърсинг тренировка. Дупката е пробит в частта, която се издига над върха на пръста. Пробит е от долната част на нокътя. Следващата стъпка е пиърсинг пръстен със специални пиърсинг форцепс наведе на нещо и закачи ремаркето. Пръстенът е тогава бутам през пробиват дупка в ноктите и натиснете заедно. За да намерите необходимите аксесоари за пиърсинг, също и в нашия асортимент. Пиърсинг последователи там са в широк избор. В началото, нокти пиърсинг в дневната обработка могат да бъдат нещо необичайно. Но кой се страхува да остане, цаката да бъде уверен, вие се свикне бързо пиърсинг. Размерите са, както следва: топката е с диаметър 3 мм, 6 мм пръстен и напълно, диаметърът е 7 мм. Ние ви предлагаме най-високо качество на нашите продукти. Можете да се доверите нашия дългогодишен производствен опит. Чар себе си и другите с вашите красиви нокти дизайн творения и нашите пиърсинг.

Инструкции
+

1 Cтъпка: С малко специална тренировка за пиърсинг Пробийте дупка в ноктите. Уверете се, че е пробита дупка в тази част, който кули над върха на пръста. Тренировка винаги от дъното!

2 Стъпка: плъзнете пръстена, използвайки пиърсинг форцепс през отвора и го натиснете заедно в края.


Намерете най-подходящите аксесоари в нашия магазин!


Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.2
Преглед
5
2
4
2
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен