Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Пронизителен и вложителите
Нокти мотив пиърсинг в модния дизайн за модни пиърсинг за нокти
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

За изкуство, както и естествени нокти е нокти пиърсинг подходящи. Процедурата трябва да не е задължително от обучени Умения са придобити. За да прикачите ноктите, ноктите е това важно, че това се издига над Nagelkuppe. Що се отнася избрани нокти изкуство пиърсинг сцена трябва да е дупка отдолу на ноктите, със специален Nageldesignpiercingbohrer към Пръст крайчец бормашина нокти част. Първо трябва да се провери обаче, че Безплатно ноктите от Лака за нокти и т.н. и изберете точка за пиърсинг. Както е описано по-горе можете да избраната област с Gembohrer Пиърс. Внимателно премахнете нокти праха и после я сложил Нокти пиърсинг. Един съвет за пръстени с отвор: използвайте един Специални пиърсинг внимателно заедно да натиснете цанга за свободното място. Така че не можете да използвате по-късно виси пръстен. Този маникюр е там посребрени с нас в NDED магазин в много цветове и дизайн, или златно покритие. Без значение каква тема да избирате, всеки Пръст нокти пиърсинг е снабдена с 3 О-пръстени от нас. Този продукт принадлежи към пиърсинга + вложки, които са идеални за търговия, но и за подходящ е за лично ползване. Любопитно? След това изглежда така пъти чисто и да изберат един от нашите високо качество и фантастични мотиви на справедлива цена.

Инструкции
+

1 Cтъпка: С малко специална тренировка за пиърсинг Пробийте дупка в ноктите. Уверете се, че е пробита дупка в тази част, който кули над върха на пръста. Тренировка винаги от дъното!

2 Стъпка: плъзнете пръстена, използвайки пиърсинг форцепс през отвора и го натиснете заедно в края.


Намерете най-подходящите аксесоари в нашия магазин!


Обратна връзка
+
Общо оценяване
4
Преглед
5
1
4
2
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен