Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art
Един удар живопис акрилна боя 8 ml - много цветове за специални ефекти
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Когато техниката на едно движение е изрисувана в същото време с два цвята, като по този начин, секси нокти изкуство последици да възникнат. Ярки и живи един 8 ml с висока непрозрачност, причинени от удар Акрилна живопис цвят магически миниатюрни произведения на изкуството на природата и модел местоположение ноктите.
Един удар техника--които идеално се извършва със специална четка един инсулт - работи в същото време с два нюанса, които са взети и премина на желания мотив върху повърхността на нокътя на четката. Декоративни и извити творения като листа, цветя и пеперуда крила са идеални за тази техника. Цветовете са всички intermixable и не трябва да бъдат излекувани. Способността да се смесват всички цветове, индивидуални нюанси са възможни, за уникални ефекти, един удар живопис Акрили може да се разрежда с вода. Бързо изсушаване Цвят идва в тръба, това Цвят могат да бъдат чисто отстранени и съхраняват за светлина и херметична.

Само за маркетингови цели/Да се прилага само върху изкуствени нокти или слой за изграждане

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен