Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Нокти татуировки
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Ноктите татуировка колоритен френски стил - цветен маникюр за залепване
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Сърца и звезди в щастлив Цветовете на дъгата са идеално подходящи за ноктите колоритен и умен мода. Прилагането на ноктите татуировка колоритен френски стил е много лесно. Самозалепващи се нокти стикери са лесно приложим и за по-добро Годност запечатани.


По този начин ноктите татуировка колоритен френски стил на ноктите постоянно и надеждно придържа, добрата подготовка е необходимо. Ноктите е как обичайните маникюр във форма и построен в рамките на местоположението на модела. На повърхността на готови чисти малки нокти стикери може сега напълно бъдат разположени според искането. Желаните мотиви от които са Записва превозвач филм с чифт щипци, ако е необходимо-във формата и Задаване на чисти ноктите. Вграждането също е възможно в влажни гел. Излишната стикер материал може, при необходимост, с Премахване на файл. По този начин на ноктите изкуство стикери дълго и надеждно на нокти стик теглилки трябва да се прилага като покритие. В зависимост от ноктите подходящи за лак или покритие. Последния слой предвижда постоянно красива ноктите с творчески ноктите татуировки в ярки цветове.

Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен