Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art
Fizz мъниста за модерната визия на хайвер, mалки топки на ноктите
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

В ноктите там е почти нищо, което не съществува. Нови продукти винаги са популярни и който има го на първо място, особено завист. С нашите NAIL-ЕОN Fizz мъниста можете да си запишете едва beneidenden очи. Използвайте хайвер ефект за ноктите. Ще се чудите сега разбира се това, което трябва да намери хайвер на ноктите. Нищо! Само ефект.

Новата тенденция е кредит на името му. Хайвер е не само изключителен деликатес, той е вече известен като грижа плат в борбата срещу бръчки. По този начин тази изключителност е предопределено за ноктите. Разбира се не истински хайвер, но малки перли, които причиняват точно този ефект.

Създаване на уникален 3D ефект с нашите Fizz мъниста. Трябва цвят лак. Прилагането му в два слоя на ноктите. Най-добре индивидуално работите всеки нокът така че боята изсъхне твърде бързо. Боята е още мокра, поръсете съвпадение малки перли. Ако сте обхванати целите нокти, натиснете отново, мъниста и нека сухи нокти.

Използвайте нашите продукти с високо качество за вашите най-красивите нокти изкуството творения. Нашите продукти са предмет на изискванията на европейските стандарти.
Измервания
+
0.021 Метър (m)
0.038 Метър (m)
0.085 Метър (m)
Инструкции
+

1 Cтъпка: доколкото модел нокти, докато можете да започнете с Naialrt на ноктите.

2 Стъпка: можете просто да поставите NAIL-ЕОN Fizz мъниста в тънък вискозен гел. За да вземат мъниста индивидуално, просто използвайте място на въртете.

3 Стъпка: Поставете мъниста по желание.

4 Cтъпка: 2 минути да се втвърди.

5 Cтъпка: след това моделиране трябва да бъдат запечатани.


Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен