Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art
KONAD колекция печат шаблон - много мотиви
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

С KONAD колекция печат шаблон лесно става точно Nailstyling. Шаблонът е изработена от метал и могат да бъдат използвани отново и отново в внимателно лечение. Най-добри резултати се получават с KONAD, щамповане лакове. Те също са на разположение в nded магазин.

Подпечатване лак в желаната Цвят е съвпадение шаблон за перфектно щамповане след метода на KONAD, както и Свалячи, и печат изисква. Подпечатване лакове за нокти имат предимството, че те изсъхне по-бавно и позволяват такъв тих и точна обработка, в сравнение с други лакове за нокти. Всички съоръжения са на разположение в магазина като единични компоненти, или също в комплекта. Лак се прилага към KONAD шаблон събиране печат и след това изважда гладка с шпатула. По желание също и различни подпечатване мотиви в различни цветове може да се прилага на нокти. Печатът е предмет на шаблона и прехвърляне бързо с подвижен движение на повърхността на нокътя е готова. Ноктите е готов, покритие осигурява, че подпечатване дълго свети постоянно и украсени ноктите.


Измервания
+
0.002 Метър (m)
0.254 Метър (m)
0.18 Метър (m)
Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен