Ние Ви подаряваме разходите за доставка! От поръчка на стойност 119 € * само за доставка чрез DHL за

Категории

Продуктите, отбелязани с това лого са били сертифицирани от TÜV Süd.

Вие сте тук: Nail Art / Блестяща нишка

Блестяща нишка

Тези блясъци са идеални малки аксесоари направени от различни материали,за да ти помогнат в творческите задачи.Докато естесвените нокти са чувствителни към различни препарати изполвани в домакинството с изкуствените нокти всичко е възможно.Те добавят блясък и триизмерен цвят.Изкуствените нокти се закрепват към нокътя и позволяват слагането на декорации и кристали.Те са красиви и можеш да си направиш уникален дизайн.Той зависи от личните предпочитания и стила на клиента.

Изкуствените нокти изпъкват в опрделени граници-нито тврърде много,нито са обикновени.Темите,които можеш да избереш са различни. Tinsel Threads идват директно от пройзводителя и са пройзведени според изискванията на всички Европейски стандарти.Лесни са за боравене.Добавят се върху лака или гела когато все още не са втвърдени.Веднъж след като лака или гела се втвърдят са закрепени сигурно за нокътя.Не възпрепятсват изпълнението на всекидневните задачи, защото са напълно вградени.Те са в много цветове и дизайни,така както и в прозрачни отлясъци,цветна дъга,метални или многоцветни смески.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен

Не предмети могат да бъдат намерени отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, изберете различна дума за търсене и опитайте отново.
Имате ли предложение за нов елемент? Вие сте добре дошли да споделите с нас.