Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Fimo - Бижута
Маникюр Fimo Пръчици
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

В нокти изкуство полимерна глина предлага друг начин за странни творения. Можете да се с нашите нокти изкуство Fimo пръчки създаде много мотиви и модели. Има много цветове, които просто да направи избор. Различните ебонит плочки се произвеждат на ръка. Всяка от тях е уникален. Наличните опции са например, цвете модел, които следователно идват в Fimostange и дори може да се отреже. Тези, които предпочитат плодов, като отнема нашите плодово цветна дискове, които са напомнящ на пресни плодове. Също така за тези, които обичат скъпи звездичка или пеперуди, Fimostangen към селекцията са осигурени. С нашите специални полимерна глина нож може да играе на ленти лесно да изрежете. За да направите малки шедьоври, издръжлив и почти неразрушим, те са в-закалена гел и излекувани с гел. Също така те могат да се прилагат спрямо акрил. Можете да дадете своя дизайн идеи напълно воля. Ако комбинирате само един или повече Fimoplättchen на всички нокти или просто един пирон, въображението е неизчерпаем. Можете да се доверите на производителя нашите години гаранция. Ние можем да предоставят високо качество. Присъедини се с нас и не пропускайте изкуство Fimo нокти. Дайте воля на въображението си и да се създаде дизайн, които правят други позеленял от завист.

Инструкции
+

1 Cтъпка: изрежете желания брой Fimo филийки, с помощта на Fimo нож.

2 Стъпка: както обикновено подготви ноктите, докато вие ще създадете маникюр.

3 Cтъпка: да прилагат ясни слой на гел.

4 Cтъпка: Fimo филийки на желаната позиция в влажни гел. Забележка: С чифт щипци можете да разположите най-добрите Fimo филийки.

5 Cтъпка: Нека местоположението на модел 2 минути да се втвърди.

6 Cтъпка: печат ноктите както обикновено.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.8378
Преглед
5
33
4
3
3
0
2
1
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен