Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Fimo - Бижута

Fimo - Бижута

Маникюр Fimo Пръчици Fimo - Бижута Маникюр Fimo Пръчици
от 0,21 € *
Маникюр Fimo Цветя Fimo - Бижута Маникюр Fimo Цветя
2,95 € *
Fimo "плодова салата" Fimo - Бижута Fimo "плодова салата"
2,95 € *

Поддържането и добрата  грижа за ръцете са абсолютно необходими.Запазването на естествената красота на ноктите не е лесна задача.Понякога те са твърде чувс-твителни от заобикалящата ги среда особено когато страдат от липсата на здравословна храна,сън или са подложени на стрес.За да защитиш ноктите от тези вреди можеш да си сложиш лак или изкуствени нокти.С поставянето на изкус-твени  нокти,естествените ти ще страдат по-малко от чупене.Всичките ти желания за перфектни нокти могат да се сбъднат.

The Nail Art Polimer Clay Fimo са малки многоцветни пръчици направени от полимерна глина. Те се поставят върху все още незасъхналия UV гел, за да могат ноктите да се втвърдят под UV лампата.Маникюрът създаден по този начин е траен и се задържа за дълго. Полимерната глина е достъпна в няколко вариянта.На нашия уеб сайт могат да сенамерят плодчета,зеленчуци или различни цветове във формата на пръчици. Украси ноктите си с тях.Всичко това можеш да го откриеш в нашия уеб магазин.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен