Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Спрей

Спрей

Спрей Съвети Спрей Спрей Съвети
от 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Пирон изкуство шаблони Спрей Пирон изкуство шаблони
0,45 € *
Мотивът за нокти Съвети Спрей Мотивът за нокти Съвети
от 6,20 € *
Аерограф цветове Спрей Аерограф цветове
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Аерограф шаблон Спрей Аерограф шаблон
0,63 € *
Шило Дизайна Спрей Шило Дизайна
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Декорации за смесване на плоча Спрей Декорации за смесване на плоча
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Аерограф техника - точно nail art за перфектни нокти
Основно оборудване за аерограф нокти изкуство

Технологията успява ноктите изкуство в аерограф, различни прибори са необходими. Оборудване за този специален нокти изкуство вариант като практически спрей, комплект се предлага в нашия магазин. Следните инструменти са необходими за основното оборудване:
• Спрей пистолет
• Бутален компресор с резервоар под налягане
• Връзка маркуч, например като спирала маркуч
• Филтър
• Накрайник за притежателя
• Комплект за почистване
• Водни разтворим цвята, включително черно и бяло
• Спрей нокти изкуство шаблони
Това оборудване е на разположение, работното място подготвени, готови за нокти изкуство. Използване на уста протектор е препоръчително да безопасно да се избегне вдишване на боя мъгла. Районът трябва да бъде защитена, работната станция, самата изисква ярки и отблясъци без светлина за перфектни мнения на ноктите.

Добър подготовка за най-добри резултати

Нокти изкуство може да бъде винаги само толкова добро, колкото се извършва подготовката на ноктите. Прилагане на спрей техника на акрил или гел нокти или засилени естествени нокти е възможно. Повърхността трябва да бъде старателно почистени, чисти и сухи. Шаблон за защита със самозалепващи се кожата около ноктите се залепва за защита на пръст. Като първи се пръска нокътя на палеца. Да регулирате налягането на компресора 1,5 до 2 бара на аерограф може да започне да прилага. Разстоянието до ноктите трябва да бъде около 4-5 см.

Премахване на перфектната спрей нокти изкуство

Аерограф нокти изкуство работи в няколко тънки слоя. Като резултат резултатите са особено добре. В първата стъпка нокти е оборудвана с грунд. Бяла се справя особено добре и доведе до появата на следващи слоеве боя. Първият слой изсъхва, аерограф листове се използват. Желания мотив се поставя върху ноктите и натискане на. Една малка част в компресор, резервоар е пълен с желания цвят, разстоянието при прилагането може да се намали леко. Също така тук се използват отново в няколко слоя.

Е боя сушени и се пръскат върху всички желаните теми, шаблонът се отстранява внимателно с пинсета. Охрана на пръсти могат да бъдат премахнати също. Пълна аерограф нокти изкуство е запечатана с горния слой и така преди замира и драскотини добре защитени.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен