Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Течностите / Подготовка и Край
Vylet-Nails Кожички отстраняване

Детайли
+

Кожичките често е смахнат, крехки, дебели или много добре? Vylet-ноктите продуктова серия ние се въведе една ефективна и прави много подхранващи отстраняване за смущаващи кожичките за вашия маникюр или педикюр също тук. Тази сложна течност е Vylet-ноктите кутикула отстраняване с бадемово масло. Той не трябва да липсва във вашия репертоар на подготовка и завърши. Разбира се само най-качествените материали се използват за ноктите. Можете да бъдете толкова сигурен, че естествени нокти се допълнителни грижи чрез нашите продукти. Преди всичко ние ще каже ли още че представените кутикула отстраняване решава не кожичките, но омекотява възбудена и превишението е. Прилага отстраняване. След кратко сушене го време внимателно обратно на разтворения кожата на ноктите с розово пръчки или UV. Моля, никога не ги изрежете с ножици! Обикновено, черен стъклена бутилка е оборудван с четка. Това ще улесни точно прилагане на съответните области. Бутилка четка е изпълнен с 15 ml от този пропуск. Красивите лого завършва стилен външен вид и прави бутилката от ловец. Удобен и компактен можете да съхранявате отстраняване в чантата си грим. Не се колебайте и да огледам като нас. Тук музиката е забавление и цената е огромна.

Измервания
+

0.033 Метър (m)
0.032 Метър (m)
0.075 Метър (m)

Печат
+

Естествено съхнещи

Маникюр без уред за втвърдяване: Разкрасявайте своя естествен или изкуствен маникюр без технически приспособления, независимо от наличието на електричество. Маркираните с този печат продукти съхнат самостоятелно на въздух.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

5

Преглед

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен