Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Течностите / Почистване, дезинфекция + отстраняване
nded нокти чисти мек - нокти чисти мека за нежно почистване
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Като специална почистваща течност за естествения нокът на nded ноктите по-чист принадлежи лека - Nail Cleaner мека задължително аксесоарите за нокти. 70% изопропилов алкохол осигури дезинфекция ефект, така че не само почистването, но и хигиената във всеки един момент да бъдат взети под внимание. The Cleaner се използва за обезмасляване и почистване на нокътната плочка преди боядисване или преди създаването на модели за нокти.

Друго приложение за почистване на ноктите от категория почистване, дезинфекция и отстраняване на nded е също време Gelmodellage. Полученото след втвърдяване на слоеве гел лепкав слой може да бъде лесно и напълно отстранени с почистване на ноктите. Това гарантира, че на следващия слой запазва в безопасност. Също така, акрил, фибростъкло и лак за нокти могат да бъдат отстранени с течността лесно. За прилагането на nded се прилага за ноктите чисти Zellette, ноктите се избърсва с импрегнирани Zellette докато дори и последните остатъци от боя или грес от нокътя. За упорити отлагания повърхността на ноктите също могат да бъдат напоени с прахосмукачката. В зависимост от това дали Cleaner на ноктите е мека заетите в частния или професионално направление, различни размери опаковки от 100 до 5000 мл са на разположение. Бутилки за пълнене също са на разположение тук в магазина! NDED ноктите чисти Леко - Premium ноктите чисти Soft 70% изопропилов алкохол за нокти моделиране, маникюр и педикюр.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен