Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Течностите / Почистване, дезинфекция + отстраняване
NDED Хигиена Спрей 70% - Premium Хигиена Спрей за нокти моделиране и маникюр
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

В nded Хигиена спрей може да се използва за почистване на ръце и повърхности, толкова дълго, колкото той не влезе в отворени рани. Подобни композиции са в основата сертифицирани в дезинфектанти.

Това нокти дизайна на продукта не е сертифицирана, тъй като тя не може да бъде изпълнен в асептични условия, но също така действа като такъв. За да се осигури стандарт на хигиена във всеки регистриран пирон салон, ние се отбележи, че дезинфектанти могат да се прехвърлят само за собствена употреба, за препродажба само при стерилни условия.

В допълнение към nded Nagelmodellage хигиена спрей предлагаме в нашите течности за почистване, дезинфекция + отстраняване също различни заверени ръце - и повърхност дезинфектант на Хартман. За продукти за нокти дизайн дезинфекция просто да погледнете на номерата на артикули 4173 30 Bacillol пяна, 4175 и 4176 Sterillium класически чиста и 4178 Bacillol 30 пяна с пяна спрей.

Също така за вашето здраве план в козметичния салон на правилния продукт е. хигиена за почистване на ноктите салон е специално без цвят - и произведени аромати и без масло, което води до по-добра адхезия на нокътя системи за проектиране в резултат, отколкото с конвенционалните почистващи препарати.

Той също е безплатен алдехид, което носи по-добра съвместимост с него. Поради бързо и без остатък изпарението в този дизайн на ноктите продукт оптималното почистване. NDED Хигиена Спрей 70% - Premium Хигиена Спрей за нокти моделиране, маникюр и педикюр.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.871
Преглед
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен