Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Течностите / Почистване, дезинфекция + отстраняване
NAIL-EON Gellack отстраняване - Професионална Remover UV лак Soak-Off Gel Polish Easy-Off Gel акрилни и ноктите съвети
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Gellacke са особено здрава и може да се използва като самостоятелен продукт или заедно с гелове от Gelmodellage. За завършване на боята е лесно обелени зависимост от вида на ред, или могат да бъдат отстранени с специален NAIL-EON гел лак отстраняване.
За да премахнете слоя боя на нокътя се накисва в продължение на около 10 до максимум 15 минути в отстраняване на почистването категория, дезинфекция + отстраняване. Впоследствие, лаков слой може да бъде обелен с шпатула. На правилния инструмент може да се намери в NDED магазин по т номер 4120th на В професионалните ноктите салон течности като Gellack отстраняване често се изисква в големи количества. Ето защо, в нашия магазин също Großabpackungen до 5000ml са на разположение. По подобен начин, се извършват количества за доставка на 100 ml и 1000 ml. NAIL-EON Gellack отстраняване - Професионална Remover UV лак Soak-Off Gel Polish Easy-Off Gel акрил и съвети за нокти.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.2647
Преглед
5
16
4
12
3
5
2
1
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен