Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / термо гел лак
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

термо гел лак

Vylet-Nails Premium UV лак термо чисти термо гел лак Vylet-Nails Premium UV лак термо чисти
5,90 € *
Vylet-Nails Premium UV лак термо пастел термо гел лак Vylet-Nails Premium UV лак термо пастел
3,95 € *
Vylet-Nails Premium UV лак термо металик термо гел лак Vylet-Nails Premium UV лак термо металик
3,95 € *
Vylet-Nails Premium UV лак термо neon термо гел лак Vylet-Nails Premium UV лак термо neon
3,95 € *
UV ноктите полски к за вълнуваща игра на цветове върху ноктите - Термо гел лак

Температурата определя цвета

Какво е специално за термо гел лак и UV лак е неговият отговор на променящите се условия на температура. Гел лак е цветът да се промени свойството с повишаване на температурата и да преминете към различен нюанс или различен оттенък. Това дава възможност на специалния състав на покрития, които работят с вещества, които реагират чувствително към температурните промени. Промяна на цвета да намирам вместо постепенно позволявайки за красива и променлив цвят игри на ноктите. Като общо правило: по-висока температура на околната среда, по-пълно разгръща промяната на цвета на ноктите.
Специалитет с цвят промени в много варианти

Специалността е наличен не само в разнообразие от различни цветови комбинации, но също така варира в техните текстури. Така че има лак с блясък частици, блестящо седеф стил или с пращене ефект. Що се отнася до цветовете палета варира от пастелисти, наперен наперен неонови нюанси. Измененията са идеални, прецизно гласуване nail art по повод, за да персонализирате тоалета като личен стил.

Термо гел лак и UV лак за нокти-лесен за използване

UV лак може да се прилага на модела, както и върху естествени нокти и съчетава предимствата на лак и цветен гел в един продукт. Особено като боя за естествени нокти UV бои са трайни значително повече от сравними конвенционални лакове за нокти. Важно в ред: ноктите трябва да са под формата на пила, неговата повърхност е чиста и суха, е за по-добро сцепление професионалисти леко грапава повърхност, използвайте подходящ буфер. За UV топлинна боя грунд се използва като грунд. Това, както и минералните бои самите са втвърдени под Ултравиолетова светлина и поддържа тяхната издръжливост и устойчивост на механични външни влияния. Да се отбележи, е, че слоят от изпотяване, който възниква, когато втвърдяване грундове, не е включена. Термо гел лак и UV лак се прилага директно към този слой.

Уплътнителни за още повече блясък и трайност

Както при всеки продукт на гела, боя препоръчва печат като покритие за термо UV. Покритие е подходящ за тази цел. Това се прилага тънко на нокти и закалени за две минути под термо гел лак и UV светлина луковица. За максимален блясък ще Почистете повърхността с чисти и / или третирани с полиране масло.

 Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен