Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Vylet-Nails Premium UV лак чисто - Ясно и светъл
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Чисти цветове за красиви нокти са винаги правилният избор. С Vylet-Nails Premium UV лак чист е слоя боя на естествени и изкуствени нокти в допълнение постоянно устойчиви на цвят и висок гланц. Втвърдяване светлина не позволява на чакъла и замира.

След това дали Vylet-Nails Premium UV лак чист прилагане на естествени или изкуствени нокти, подготовката е различна. Грунд, например под формата на грундове, е необходим за поръчката на естествени нокти. Това ще гладка нокътната плочка и ноктите не потъмнява. На UV гел покритие за нокти, чиста и суха повърхност е важно. След като поръчката е сушен в два случая и Ултравиолетова светлина, ако е необходимо, допълнителен слой боя прави за още повече интензивност. Така че се подсилва устойчивостта на UV гел лак, покритие се препоръчва като последен слой. Запечатване гел предпазва чист spalling и нокти счупване и подсилени в допълнение блясък на UV лак. Високо-гланц предостави задълбочен разстояния на изпотяване слой с Zellette и чисти, както и прилагането на масло за полиране.

База, цвят - всичко в UV лак

-Изисква лепило или гланц слой
-Без изпотяване слой
-Гланц
-Непрозрачен едновременно прилагане
-Втвърдява под UV-LED лампа
-Просто приложение като лак за нокти


вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
3.875
Преглед
5
3
4
3
3
1
2
0
1
1

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен