Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium UV лак блясък неон - наперен ноктите в неон
Детайли
+

Тънка вискозитет гел лак комбинирани неон и блясък в уникална комбинация. С Vylet-Nails Premium UV лак neon блясък се естествени и изкуствени нокти за едно око лов. Дълъг срок на годност, както и постоянните светлосилата са защитени от специална структура и втвърдяване под Ултравиолетова светлина.

С Vylet-Nails Premium UV neon блясък необикновени и дълготрайна ноктите дизайн да направи лак за нокти, е леко грапава повърхността на ноктите с буфер, получения прах се отстранява внимателно с прах четка. Грунд се използва на базата на естествения нокът и гарантира оптимално сцепление на базовия слой. Слой на пот, генерирани по време на втвърдяване остава върху ноктите. Neon блясък гел лак се с четка в тънък слой и втвърдява под UV светлина в 120 секунди. Друг слой може да се приложи и излекува за по-висока интензивност на цвета. Някои свойства на този нов хай тек UV лак лак - еднослойни мазилки, цвят, горната козина - цял-in-един течност с нашите UV гел лак за блясък неон!

-Няма сцепление и гланц слой по-необходими
-високо-гланц плътни цветове
-Лекува под UV и LED светлина
-без изпотяване слой
-Изключително просто приложение, подобно на лака за нокти и лесно сменяеми
-Сменяеми, тънки вискозни и непрозрачни цветен гел. Може да се използва като постоянно лак
-не се разклаща и се разбърква
-100 % отговорност на всички нокти моделиране системи като гел, акрил и фибростъкло
-до 4 седмици, създава сцепление на ноктите!

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен