Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Мат поглед в пастелни нокти UV лак голи
Детайли
+

Гел лак NAIL-EON UV гел лак за нокти голи създава елегантен ноктите в тъпа тонове. Дискретен гел покрития могат да се използват естествени и изкуствени нокти и са идеално пригодени в комбинация с акрил модел можете да нокти дизайн. След втвърдяване и почистване повърхността на нокътя за по-дълъг срок на годност с Топ запечатани палто.

Тъй като подготовка за прилагане на гел лак NAIL-EON UV лак голи маникюр на ноктите или модели, на повърхността на ноктите е чисто за гел боя работа с по-чисти. База палто, което се втвърдява под UV единица, създава съответния подложката на естествени нокти, резултат слой на пот ще остане на ноктите. UV лак, който е достъпен в различни пастелни нюанси, тогава се прилага като традиционен лак и излекувани. Сега ноктите изкуство на ноктите могат да бъдат обработени, алтернативно печат с покритие може да се направи директно. Също така това е излекувана под Ултравиолетова светлина и слой от пот.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.7895
Преглед
5
17
4
0
3
2
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен