Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Peel Off Крисп на Гел лак за естествени нокти с NAIL-ЕОN
Детайли
+

Специално за NAIL-EON peel off Гел лак Крисп е, че различните частици са включени в гел. Метален лъскав и в различни Цвят и Размер, те се разпространяват, когато се прилага върху повърхността на нокътя и създават индивидуални декорации. Ще бъдат приложени на гел покритие като конвенционални лак. Въпреки това продуктът под UV светлина е излекувана.
Както всеки гел ред ноктите трябва да бъдат приготвени и за приложението на NAIL-EON peel off Гел лак чисти добре. База палто трябва да се използва, когато се прилага за естествени нокти, не премахва слоя от пот, генерирани по време на втвърдяване. Грунд осигурява идеално сцепление. Свеж гел покритие се прилага на ноктите с четка в тънък слой и след това втвърдени. След използване на UV лампата остава слой от пот на ноктите, които с по-чиста от нашата гама добре се отстранява. Този Naildesigns завършва с печат. Това се прави с помощта на горната козина.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен