Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Peel Off Крисп на Гел лак за естествени нокти с NAIL-ЕОN
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Специално за NAIL-EON peel off Гел лак Крисп е, че различните частици са включени в гел. Метален лъскав и в различни Цвят и Размер, те се разпространяват, когато се прилага върху повърхността на нокътя и създават индивидуални декорации. Ще бъдат приложени на гел покритие като конвенционални лак. Въпреки това продуктът под UV светлина е излекувана.
Както всеки гел ред ноктите трябва да бъдат приготвени и за приложението на NAIL-EON peel off Гел лак чисти добре. База палто трябва да се използва, когато се прилага за естествени нокти, не премахва слоя от пот, генерирани по време на втвърдяване. Грунд осигурява идеално сцепление. Свеж гел покритие се прилага на ноктите с четка в тънък слой и след това втвърдени. След използване на UV лампата остава слой от пот на ноктите, които с по-чиста от нашата гама добре се отстранява. Този Naildesigns завършва с печат. Това се прави с помощта на горната козина.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен