Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
NAIL-EON UV лак за нокти, коприна - сатен и трайни пирони
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Копринено лъскава ноктите са подходящи за ежедневна употреба както и вечерта. NAIL-EON UV лак коприна може да се прилага като конвенционални лак. От лечение с Ултравиолетова светлина, този продукт съдържа неговата висока якост и дълготрайност.

NAIL-EON UV лак е коприна за естествени нокти като приложими както за изкуствени нокти, изработени от акрил или гел. База палто трябва да бъде вписано в естествени нокти като база палто, която задържа в втвърдяване резултат изпотяване слой на повърхността на ноктите. Във всеки случай грунд за надеждни сцепление се изисква. След изготвянето на ноктите, UV NAIL-EON се прилага за нокти коприна в желания цвят и излекувана с ултравиолетова светлина. Да се отбележи, е, че дебелината на слоя трябва да бъде тънък, колкото е възможно да се постигне пълно излекуване. Изпотяване слой се отстранява, копринено оцветени ноктите могат да бъдат сега допълнително обработени по различни начини. Или покритие като уплътнител се прилага веднага, като алтернатива на ноктите изкуство могат да бъдат приложени преди.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен