Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON UV лак за нокти, коприна - сатен и трайни пирони
Детайли
+
Копринено лъскава ноктите са подходящи за ежедневна употреба както и вечерта. NAIL-EON UV лак коприна може да се прилага като конвенционални лак. От лечение с Ултравиолетова светлина, този продукт съдържа неговата висока якост и дълготрайност.

NAIL-EON UV лак е коприна за естествени нокти като приложими както за изкуствени нокти, изработени от акрил или гел. База палто трябва да бъде вписано в естествени нокти като база палто, която задържа в втвърдяване резултат изпотяване слой на повърхността на ноктите. Във всеки случай грунд за надеждни сцепление се изисква. След изготвянето на ноктите, UV NAIL-EON се прилага за нокти коприна в желания цвят и излекувана с ултравиолетова светлина. Да се отбележи, е, че дебелината на слоя трябва да бъде тънък, колкото е възможно да се постигне пълно излекуване. Изпотяване слой се отстранява, копринено оцветени ноктите могат да бъдат сега допълнително обработени по различни начини. Или покритие като уплътнител се прилага веднага, като алтернатива на ноктите изкуство могат да бъдат приложени преди.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен