Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 49 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NAIL-EON гел за нокти полски MAGIC МАГНИТНА
Детайли
+

Нашите гел покрития имат Peel Off Лак за нокти и Газа боя свойства. Пропуснете само грунд и база палто, тогава можете да премахнете само нашия гел лакове след няколко дни на ноктите.

С гел може да бъде най-красивите нокти изкуство нокти Магически творения. Цветни боядисани нокти сега принадлежат към Дневен ред. Искате да имате отново и не боя, но ноктите? След това ние имаме само нещо за вас! Нашите NAIL-ЕОN гел лак магия Магнитен дава ноктите ви магически външен вид, с която всички други може да бъде омагьосан. Той е много идеална за естествени нокти както и изкуствени може нашите магнитни магията гел метален гел лак се лак за нокти като нормални или с нашите запис на магнита или перото ни магнитни дръпнете деликатен модел. Възползвайте се от широката гама от цветове за красива ноктите и постави акценти. Заявлението е много проста. Можете да използвате Гел лак като лак и го лекува за две минути под UV Lights out. Ако изпотяване слой се отстранява, работата вече е приключва. Поради си мед ефект на гела се простира гладък лак за нокти, самата. Така че са не грозен четката върху ноктите, за да видите и подаване работа е за готвене не е необходимо. Гледам преден към годност на до шест седмици. Той се прави, абсолютно подходящ за ежедневна употреба на гел основа, не треска и е устойчив на надраскване. Можете да го използвате с отстраняване и оранжево дърво стик премахнете, ако искате различен цвят. Вие ще бъдете напълно щастливи с тази боя. Употреба Вие нашите продукти с високо качество, всички искания на Европейския Стандартите са предмет на и на режещи ръба на UV гел изследвания са произведени.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4
Преглед
5
11
4
7
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен