Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак 3 в 1 / гел лак за нокти
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
гел лак NAIL-EON UV лак екстремни блясък
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Добрата подготовка на ноктите преди да се приложи гел лак NAIL-EON UV лак екстремни блясък се изисква за най-добри резултати. Това са ноктите маникюр и моделирани и грундирани с грунд за идеално сцепление. Естествени нокти е догоре с база палто, изпотяване слой останките на ноктите.

Приложени гел лак NAIL-EON UV лак екстремни блясък екстремни блясък като нормален лак за нокти четка. Тънък покритие след това се лекува под Ултравиолетова светлина и развива техния СЛЮДА ефект. Сега проследяването се извършва както обикновено. Или запечатване на пречистен нокти се прилага веднага, алтернативно още маникюр с различни елементи могат да бъдат извършени. Палто, което предоставя високо гланц, устойчив на надраскване и по този начин дълго трайни повърхност е запечатана с върха. Масло за нокти, който осигурява гладка кутикула, блестящи нокти и красиви ръце се препоръчва за допълнителни грижи.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен