Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
гел лак NAIL-EON UV лак екстремни блясък
Детайли
+

Добрата подготовка на ноктите преди да се приложи гел лак NAIL-EON UV лак екстремни блясък се изисква за най-добри резултати. Това са ноктите маникюр и моделирани и грундирани с грунд за идеално сцепление. Естествени нокти е догоре с база палто, изпотяване слой останките на ноктите.

Приложени гел лак NAIL-EON UV лак екстремни блясък екстремни блясък като нормален лак за нокти четка. Тънък покритие след това се лекува под Ултравиолетова светлина и развива техния СЛЮДА ефект. Сега проследяването се извършва както обикновено. Или запечатване на пречистен нокти се прилага веднага, алтернативно още маникюр с различни елементи могат да бъдат извършени. Палто, което предоставя високо гланц, устойчив на надраскване и по този начин дълго трайни повърхност е запечатана с върха. Масло за нокти, който осигурява гладка кутикула, блестящи нокти и красиви ръце се препоръчва за допълнителни грижи.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен