Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
UV е лак и боя на гел дращя устойчив лак за нокти с 2 седмици Задръж
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Лак и гел лак с едноседмична лъскаво евтини онлайн купи дращя устойчив UV лак покрития като UV. Видео и ноктите дизайн уроци със стъпка по стъпка приложения за обработка на UV лак за естествени нокти да направете го сами тук в онлайн магазина види и научи. Това е толкова лесно, колкото с лак и толкова издръжлив като UV/LED нов метод за създаване на ноктите модерен гелове. Инструкции и нокти филми със стъпка по стъпка обяснения да направи това себе си с много снимки и снимки тук сега опит. Гел лакове форма трайни слоеве на боя върху изкуствени или естествени нокти, които могат да бъдат лесно да потеглям на Газа ефект. NAIL-EON UV лак SHINEY може да се използва като соло - лак, или във връзка с гел моделиране и осигурява постоянно поддържан и добре защитени ноктите. За производството на трайна боя филм на нокти, естествени нокти трябва да бъде на Мат и грундиране на основата. Грунд се нанася свързване агент. Изпотяване слой остава различен от конвенционалните модел позиция - на нокти-, на все още мокра базовия слой гел лак прилага и лечение под UV лампа или LED лампа на първия слой от NAIL-EON. Тя завършва с база палто, което осигурява подходящи лъскавина свършвам. С този вид на ноктите изкуство е редът на слоевете в тънки слоеве. Така гарантира, че слой е напълно излекувани. NAIL-EON UV лак SHINEY са LED гелове със същите характеристики като UV лак, UV лак, лак за нокти, ленти - и отлепете боя и втвърдяване устройства и LED само за 30 до 60 секунди в CCFL лампи или 120 секунди в UV светлина втвърдяване устройства.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Инструкции
+

Стъпка 1:Избутване на кожичките с нашите UV (член Nr. V4079) и те опетнят ноктите с нашата буфер (бели чл Nr. 4326) карта. За по-добър баланс ние препоръчваме на ноктите с грунд за лечение (чл. 15ml No. 1303).

Стъпка 2:Прилагането на база палто чл номер 1054 по ноктите като лак и го втвърдява в лампата. Моля, не изваждайте слоя от пот.

Стъпка 3:Боядисване на ноктите с желания Цвят и ги втвърдява в лампата 2 x. Сега имате възможност да украсят ноктите с ноктите изкуство. За това ви трябва изпотяване слой с нашите чисти премахване (100 ml част № 4005). Ако желаете някакви нокти изкуство, моля, не изваждайте слоя от пот.

Стъпка 4: За запечатване, прилагат нашите покритие артикул No. 1054 и го втвърдява в светлината единица. И накрая премахване на пот слой с нашите чисти.  Допълнително блясък и грижа за кожата на ноктите ви препоръчваме нашите nded нокти масло (масло в различни аромати чл Nr. V4040).Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.1
Преглед
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен