Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Soak Off Гел лак NAIL-EON UV металик - гел покритие с изглед за нокти
Детайли
+

NAIL-EON soak off Гел лак металик е подходящ за естествени нокти както и гел или акрил модел слоеве. Ноктите са обхванати както обикновено подготвени и с Гел лак. След втвърдяване, покритието е готов за творчески ноктите изкуство или печат с покритие.

Гел лак soak off покрития von NAIL-EON в метален поглед на добре подготвени нокти прилага. Важно козината на базата на естествени нокти ще се използва като лак и лечение под UV лампа е по чисти нокти повърхност и основа. Води до втвърдяване слой от пот не се премахва. Подготвени ноктите е покрит с избрания NAIL-EON soak off Гел лак металик сиво зелено или лилаво. Гел покритие ще се втвърдява под UV лампа. Изпотяване слой се отстранява с чисти von повърхността на нокътя. В последната стъпка трябва да бъдат запечатани ноктите с горния слой. Да се грижи за и за величието на ноктите масло за нокти nded може да се използва.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен