Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Устройства / Ултразвуково почистване
На NAIL-EON Ултразвукова чист гаранции брилянтен чистота
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Получаваме винаги високо качество. Въпреки това ние се подобриха нашите ултразвуково почистване за вас. Уверете се сами, колко бързо и лесно получавате вашите инструменти, очила, бижута и много повече за почистване. Устройството е изпълнен с обикновена вода. Тя годни до 750 мл. С неговата 42000 Hz честота е по-тихи от други устройства. Можете да избирате от пет различни настройки, 90, 180, 280, 380, или 480 секунди. Устройството също очила, часовници, бижута и дори CD и DVD дискове са писклив чисти и без микроби в допълнение към вашите инструменти в рамките на няколко минути. Можете да почистите резачка прикачените файлове също внимателно и старателно, вие ще бъдете напълно удивени. Ако почистващата сила сам не е достатъчно от ултразвуково почистване устройство, можете да дадете специален почистващ концентрат във водата. Обикновено това не е необходимо. Ултразвукова cleaner почиства чрез физически процес, наречен кавитация. Средно три минути са достатъчни и темата е писклив чисти. Друг лечение вече не е необходимо. Устройството се вписва върху всяко бюро и там не трябва да липсва. Тя може да бъде свързан към всеки стандартен електрически контакт. Разбира се устройството е технически правилно и в съответствие с европейските стандарти. Бъдат вдъхновени от нашите ултразвукова чисти. Както винаги можете да получите продукт на най-високо качество с нас.

Измервания
+
0.254 Метър (m)
0.177 Метър (m)
0.172 Метър (m)
Инструкции
+
Благодарение на високата честота на ултразвук, почистващата течност се довежда до високочестотни трептения, така че да се премахнат и най-малките частици  замърсяване и от най-недостъпните места. Напълнете резервоара със студена вода, добавете съответно почистващ концентрат, задайте желаното от вас време и натиснете СТАРТ/ СТОП бутона. Уредът стартира почистването.


Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.8
Преглед
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен