Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Устройства / Ултразвуково почистване
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Ултразвуково почистване

NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Ултразвуково почистване NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
32,37 € *
24,90 € / 1000 g
обърнете внимание не само професионален маникюр и педикюр, че най-високите стандарти за хигиена, но и "обикновен Маникюр" е чистота важно. Много устройства не трябва да почиствате повърхността, но и добре обработени в ултразвукова по-чисти. Само тогава може фини прахови частици, които са на разстояние от нокти, изкуствени нокти и кожата се отстраняват. Почистване с ултразвук е много модерен и ефективен начин за почистване на оборудването, те работят много тихо и бързо и лесно да намерите и работата по малки масички. причини много (не всички) патогени, които причиняват инфекции на ноктите и кожичките може да се извърши в ултразвукови чисти безвредни. Това защитава собственото си здраве, но и на клиента / клиента. И вашите клиенти ще могат да се убедят с тези изделия от хигиеничен начин на работа в студио, за почистване на бижута и очила е ултразвукови устройства отдавна са на разположение в домакинствата. Тъй като устройствата се извършват с вода без прибавяне на агресивни почистващи препарати, можете спокойно да си инструменти и оборудване е чисто, защото водата не атакува материала. Същото се отнася и за ноктите художник / артист пирон в малък мащаб.

Нашите изделия са технически правилно и отговарят на европейските стандарти. За по-малките устройства, дори можем да ви предоставим завършва цена - така, че създаването на вашето студио с ултразвукова чисти при всяка работа си заслужава. На оборудване с 3 години гаранция.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен