Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Устройства / Парафинова баня
Парафин набор от NAIL-EON за особено деликатна кожа
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Държани в ноктите салон не само ноктите или маникюр, голямо значение е прикрепен към грижа за ръцете и ноктите. Парафин баня е един от най-популярните ноктите салон оборудване спа. < BR >< BR > NAIL-EON с парафин ръце бързо и устойчиво е интензивно лечение лечение. Комплектът включва електрически парафин баня, две аромат парафинови блокчета на â 400 грама, десет Protectorbags фолио и две топли хавлиен ръкавици. Парафин баня поддържа суха и напукана кожа и отваря порите. Последващо третиране с кремове и лосиони действа в по-дълбоките слоеве на кожата. Восък комплект е подходящ за грижа за ръцете, краката и лактите, топлинна обработка увеличава благосъстоянието и може да се увеличи еластичността на кожата.

Универсален парафин баня комплект с восък от NAIL-EON е метод особено траен ефект да доведе до симптоматично облекчение здравни оплаквания като артрит, възпаление, спортни травми и скованост в ставите. Марки парафин баня комплект с восък нокти ЕОН има 3 години гаранция като всички устройства тук в nded онлайн магазин, а също и помага за трудова терапия и ревматизъм. NAIL-EON парафин баня поставям + 2x400g парафинов восък и козметични аксесоари парафинови Starter Kit оранжево за ръце, крака и нокти студиа.Измервания
+
0.24 Метър (m)
0.309 Метър (m)
0.175 Метър (m)
Инструкции
+

Стъпка 1: Измийте ръцете и добре ги подсушете. Свалете бижутата и навийте ръкавите. ВНИМАНИЕ: Внимавайте за това, предпазната решетка винаги да е поставена на дъното на съда.

Стъпка 2: Проверете температурата на парафина, като поставите малко количество от него от вътрешната страна на китката си.

Стъпка 3: Поставете ръката във ваната с леко разперени пръсти, след което веднага, но внимателно я извадете от ваната. Оставете парафинът да се втвърди върху ръцете. Преди следващото потапяне във ваната трябва да се изчака най-малко 3 секунди, за да се втвърди парафинът. Втвърденият парафин няма блясък!

Стъпка 4: Повтаряйте стъпка 3 толкова пъти, колкото желаете, но не по-малко от три пъти. Колкото повече слоеве парафин се нанасят, толкова по-дълго се запазва топлината.

Стъпка 5: Сложете протекторния плик и пъхнете ръцете за 15 минути в хавлиената ръкавица. По този начин се съхранява топлината.

Стъпка 6: Свалете хавлиената ръкавица и отстранете втвърдения парафин от ръцете заедно с протекторния плик. ВНИМАНИЕ: Препоръчително е да изхвърлите втвърдения парафин, тъй като в него има мъртви епителни клетки.


Съвет: Преди парафиновата терапия върху ръцете е много полезно да се нанесе  подхранващ крем. От топлината порите на кожата се отварят и подхранващият крем ще разгърне въздействието си. Внимание: Нивото на парафина във ваната не би трябвало да надвишава максимално обозначеното. За третиране на краката и лактите, моля следвайте стъпки от 1 до 4.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.9
Преглед
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен