Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Устройства / Прах аспиратор
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Прах аспиратор

Прах чанти заместител на прах колектори Прах аспиратор Прах чанти заместител на прах колектори
1,53 € *
1,53 € / 100 g
NAIL-EON Лак за прах аспиратор Прах аспиратор NAIL-EON Лак за прах аспиратор
24,36 € *
Promed  Лак за прах аспиратор Прах аспиратор Promed Лак за прах аспиратор
119,99 € *
NAIL-EON Пирон дизайн прах добив Прах аспиратор NAIL-EON Пирон дизайн прах добив
56,71 € *
38,06 € / 1000 g
Elomed Прах аспиратор CARRERA Прах аспиратор Elomed Прах аспиратор CARRERA
221,13 € *
94,91 € / 1000 g
Promed  Лак за прах аспиратор филтър Прах аспиратор Promed Лак за прах аспиратор филтър
32,37 € *
44,34 € / 100 g

Прахоулавяне е важно навсякъде, където най-малките частици, произведени по време на които са материали за работа. Това, което е също в областта на горското предприятия в металургичния сектор, тъй като все повече да се намерят в студия художници. Прах е не само досадно, когато той е свободно да се разпространява и набор от оборудване, както и настолни компютри, но е опасен за здравето във въздуха. За нокти художник / артист ноктите, обаче, не е проблем да се носят по време на работа на медицинска маска за лице - в много случаи това може да бъде само позна. От клиенти и потребители, но това не трябва да се изисква. За да се защити здравето си, кожата и облеклото преди моделиране на изкуствени нокти резултат прах, оборудване прахоулавяне е препоръчително. Тези малки прахосмукачки са тихи и надеждни, съществуващите филтри и торби за прах може лесно да бъде заменен, и на ноктите салон е толкова хигиенично чиста околна среда. Това е добра работа, а това също е полезно за здравето.

Може да се намери на нашия сайт устройства от различни производители. За прах устройства CARRERA Collector добив, извличане на прах и Promed Naileon добив прах, няма качествени различия - и трите производители предоставят на най-високо качество, така че ние може да както и всички други устройства, също така предлагат три години гаранция. Те са лесни за употреба и могат да водят вътрешни баня е чиста като професионален маникюр.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен