Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Устройства / LED CCFL UV лампа
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON CCFL лампа за втвърдяване на UV LED и гелове
Детайли
+
Устройства като UV лампа ноктите Студио включва чистота, хигиена и правилните инструменти е задължително в ноктите салон. В противен случай не правилното нокти моделиране може да бъде модел. Тръбите, които са разположени в лампи, трябва да бъде заменен след определен период от време. Това е не само отнема време, то може да бъде доста скъпо. Нашите NAIL-ЕОN CCFL лампа е добра алтернатива. CCFL технологията е технология, в които се използва така наречения студен катод тръба. Това е живота на 30 000 часа. Замяна на тръба устройство толкова далечно. Освен нея дълголетие тя е изключително икономичен. Запишете до 40 % енергия в сравнение с конвенционалните UV лампа с UV лампа.
Нещо специално за нашите NAIL-ЕОN CCFL лампа е, че всички UV гелове и гелове, LED може да втвърдява. Това работи много по-ефективно и се втвърдява гелове в половината от времето като обичайния си колеги. Но предпоставка е, че ръката е устройството правилно и точно в средата. Да се гарантира, че лечение Моля допълнително гел за палеца. Така че гел е напълно излекувани, CCFL тръбите са разположени под ъгъл встрани и назад наклонена в корпуса. Моля, имайте предвид, че ти затопля лампата 90 до 120 секунди преди първата употреба на деня, за да постигне най-добри резултати.

Измервания
+
0.16 Метър (m)
0.184 Метър (m)
0.07 Метър (m)
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

Инструкции
+
В тази лампа за изпичане палците се изпичат отделно.
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.2
Преглед
5
4
4
15
3
0
2
0
1
0
4
how W is? .. this lamp
Време:22:21
Дата:25.12.2014
Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен