Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Устройства / Лак за райбер
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Promed de luxe
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Подаване е един от най-важните части на ноктите дизайн. Също така за маникюр и педикюр са задачи, които изискват подаване. Promed 620 De Luxe е идеалното решение за професионална работа. Устройството е "Произведено в Германия", и е проектирана да бъде идеален и за начинаещи. Тя работи бързо и мощно. Благодарение на малките си размери, тя може да се използва като второ устройство или може да се вземе, когато посещават клиентите. Новата функция на това устройство е универсален контрол, който определя скоростта и посоката. Топчица е завършена с искрящ скъпоценен камък и има спирка за безопасност. Безопасността спирка се превръща на устройството автоматично, ако скоростта стане прекалено бързо или файла изправени пред твърде много налягане при подаване.

Promed 620 De Luxe има пестене на място, нов и иновативен дизайн. Той може да се побере на всяка маса без проблем. Белият случай и пенливи лила парче страна ще се побере във всеки околните. Устройството също така разполага с поддръжка за ръка парче. Файлът идва със самото устройство, парче страна, кърпа за ръце, притежаващ малко, найлон четка, 30 капачки, адаптер за захранване и ръководство.

Ще бъде повече от щастлив с лекота на работа, че това устройство може да се постигне. Нека Promed 620 ви убеди, че ще го обичам!

Инструкции
+
Заради малкия размер е подходяща за използване като втори уред или за домашни посещения.


Обратна връзка
+
Общо оценяване
4
Преглед
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен